Főként az októberi tavaszi egynapos klasszikusokra.

Ugyan nem Gianni Moscon (Ineos) volt az egyetlen versenyző, akinek a Kuurne-Brussels-Kuurne volt az utolsó versenye a nagy leállás előtt, de az ő szereplése volt talán a legemlékezetesebb az amúgy nem igazán eseménydús megmérettetésen, hiszen sportszerűtlen viselkedése miatt kizárták. Nem ez volt az első, és ismerve Moscon nehéz természetét, valószínűleg nem is az utolsó  ilyen alkalom.

Az átszervezett 2020-as szezon őszi felvonását azonban tiszta lappal kezdi és a Spazio Ciclismo online magazinnak nyilatkozva konkrét terveiről is beszélt.

Moscon számára az októberben esedékes macskaköves klasszikusok jelentik majd a szezon csúcspontját, így az ezzel egy időben megrendezésre kerülő Giro d’Italia valamint az október kezdődő Vuelta a Espana az ő számára értelemszerűen kiesik.

Ugyancsak kimarad majd az augusztusban kezdődő és nagyrészt szeptemberre eső Tour de France is, hiszen az Ineos csapata nyerni megy a versenyre, így akárki is lesz az első számú versenyzőjük, a többieknek értelemszerűen őt kell majd segíteniük és nem igazán  tartalékolhatnak, óvhatják magukat későbbi versenyekre saját sikerük reményében.

Gianni Moscon valószínűleg majd a 2020. augusztus 1-én zajló Strade Bianchén áll először rajthoz a leállás után.

(forrás)

Kapcsolódó bejegyzések
Tour de Pologne 2020 augusztus 5-9. Hamarosan! Nézz vissza később!
Il Lombardia  2020. augusztus 15. szombat  Hamarosan! Nézz vissza később!
Il Lombardia  2020. augusztus 15. szombat  Hamarosan! Nézz vissza később!
Milano- Sanremo 2020. augusztus 8. szombat (299 km)  
Astana Pro Team LUTSENKO Alexey  AG2R La Mondiale NAESEN Oliver VENDRAME Andrea WARBASSE Larry  Team

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.