TOURázzunk együtt

Országúti kerékpársport bölcsész szemmel

14. szakasz eredmények

Összetett állása a 14. szakasz után

Hegyi befutó a Plateau de Beille-en a francia nemzeti ünnepen.


15. szakasz
2024 július 14
Loudenvielle -Plateua de Beille
198 km

 

PROFIL

TÉRKÉP 

További blogságok

Mivel a TOURázzunk együtt blog a Pethő Anita szöveguniverzum (azaz a különféle online projektjeim összefüggő hálozatának) fontos része, így talán nem meglepő, ha a Tozr de France alatti megnövekedett forgalmat arra is használom, hogy más projektjeimre hívjak fel a figyelmet.

A Nézőnapló különkiadás az Egy olvasó naplója blogom Nézőnapló rovatának afféle spin-offja. A rovat eredetileg néhány (többségében a 18. században játszódó) történelmi sorozat epizódösszefoglalóit és ahhoz kötődően az adott korszakról szóló (nem fikciós) olvasmányaim egy szöveggé összeszövéséről szólt.

Mint ahogyan azonban az online térben létező projektek legtöbbje, így ez az ötlet is folyamatosan, menet közben is formálódik, így aztán egyre több volt az olyan sorozat, amelyről szerettem volna valamilyen formában írni, de nem illett az eredeti koncepcióba. Főként a jelenben játszódó brit krimik, társadalmi drámak vagy szatirák (legjobb esetben mindhárom egyben)

Jelenleg a blogon a House of the Dragon (Sárkányok háza) élvez elsőbbséget, így  a két bejegyzésajánló közül azcegyik mindig erről szól majd.