Bukás után lopták meg a versenyzőket

Komoly bukás volt vasárnap a Volta a Catalunya utolsó szakaszán, melynek következtében többek között Simon Geschke (CCC) kulcscsontját törte. Ugyancsak benne volt a bukásban Romain Bardet (Ag2R), akire még további vizsgálatok várnak, de valószínűleg ő is csontját törte, valamint Dan Martin (UAE Team Emirates), aki viszont megúszta komolyabb sérülés nélkül. Ennek ellenére komoly kár érte az ír bringást, ugyanis akadtak olyan “szemfüles” nézők, akik a nagy kavarodásban gyorsan lekapták a teljesítménymérőjét a bringájáról. Mondani sem kell, természetesen nem maga az eszköz az igazi veszteség, hanem a rajta tárolt adatok.

Ugyancsak a kütyüje eltűnéséről számolt be Romain Bardet is.

Az idei katalán körversenyen egyébként nem ez volt az első olyan eset, ahol több mint tiszteletlenül viselkedtek a nézők: még az első szakaszon történt, hogy a portugál Domingos Gonçalves (Rádio Popular-Boavista) kisodródott egy kanyarban és egy néző azon “viccelődött” vele, hogy most jól el fogja lopni tőle a kerékpárját.

Kapcsolódó bejegyzések
A friss egyéni időfutam Európa-bajnok 2023-ig marad a Deceuninck-Quick Stepnél. Patrick Lefevere tovább folytatja stratégiáját:
Pedig eléggé sokáig tartotta magát a pletyka, hogy a Jumbo-Vismánál fog jövőre visszatérni. "Elvesztettem a
Az a fránya bal térd. Nem tűnt súlyosnak Tom Dumoulin (Sunweb) sérülése a Giro d'Italia
A 22 éves versenyző a Tour de Pologne 3. szakaszán bukott. Bjorg Lambrecht (Lotto-Soudal) a
La Planche des Belles Filles emelkedőjén (Tour de France, 6. szakasz) diadal arató belga versenyző

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.