A Manuela Fundación a CCC megvételével is próbálkozik

Francisco Huertas és Maria Angustias González alapítványa 10 millió eurót ajánlott. 

Mint az ismeretes, a lengyel CCC  csupán egy teljes és a mostani faramuci szezon  után megválik Jim Ochowitz csapatának névadó szponzori címétől. Így a csapat, amely egykoron a BMC néven vált ismertté, új befektetőt/támogatót kénytelen újra keresni.

A spanyol üzletember, Francisco Huertas és felesége, Maria Angustias González alapítványáról eddig nem sokat lehetett tudni (már csak azért sem, mert aktív jótékonykodási tevékenységüket 2020 október 4-én tervezik csak indítani), de nevük bombaként robbant be a kerékpáros közéletbe, amikor megpróbálták a Mitchelton-Scott csapatát is megvásárolni.

A hírek szerint kopogtattak már több más World Tour szintű csapatnál is, valószínűleg Ochowitzéknél érhetnek el komoly eredményt. Az amerikai sportszakember közben természetesen úgy nyilatkozik, hogy több ajánlatuk is van, több lehetséges szponzorral is tárgyalnak, köztük a Manuela Fundaciónnal.

Közben a csapat legnagyobb sztárja, Greg Van Avermaet is több csapattal tárgyal, 2021-ben angy eséllyel vagy az AG2R-nél, vagy az Israel Start UP Nationnál látjuk majd viszont.

(forrás)

Kapcsolódó bejegyzések
Már csak a Mitchelton-Scottnál kell néhány kérdéses pontot tisztázni és összeáll a férfiak 19 csapatos
A 2020-as szezonban új második névadó szponzorral csatasorba álló csapat a héten mutatta be a
Hivatalosan szeptember 13. óta volt csapat nélkül. 2019 folyamán a végletekig megromlott Rohan Dennis viszonya
Ezzel pedig szép lassan lezárnak tekinthető az átigazolási szezon.  Várható volt, hogy Bennett, aki 13
A legfiatalabb versenyző, aki valaha ebben a megtiszteltetésben részesült.  Remco Evenepoel (Deceuninck-Quick Step), a belga

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.