szerda, január 26, 2022
La Vuelta 2021 előzetes Uncategorized Vuelta a Espana Vuelta a Espana 2021

Előzetes: La Vuelta 2021 – 1. szakasz (egyéni időfutam)

Egyéni időfutammal rajtol a 2021-es Vuelta a Espana 2021. szeptember 14-én szombaton este Burgosban a katedrális környékén. Méghozzá rögtön egy kis csavarral, pontosabban bukkanóval, még pontosabban egy kategorizálatlan, majd egy 3. kategóriás emelkedővel.

Az út második fele tükörsima lesz.

Ugyanakkor, mivel urbánus környezetben zajlik a verseny, egyértelműen a technikás útvonalak közé tartozik a pálya.  Ráadásul lesz majd egy 200 méternyi macskaköves/térköves rész is, amivel szintén meg kell küzdeni a versenyzőknek.

Ez az emelkedő  értelemszerűen szűkítheti a szakaszgyőzelemre esélyesek körét. Legtöbben Primoz Roglicot (Jumbo-Visma) várják az első helyre, ami egyébként méltó bemutatkozása  lenne friss időfutam olimpiai bajnokként.

Továbbá Magnus Cort (EF Education Nippo), Maximilian Schachmann (BORA-hansgrohe), Jan Tratnik (Bahrain Victorious) Michael Matthews (BikeExchange) és Chad Haga (Team DSM) bírnak nagy eséllyel.

Valamint ott van a mezőnyben, Grand Tour debütánsként a britek csodagyereke (és friss hegyi kerékpáros olimpiai bajnok) Tom Pidcock (INEOS Grenadiers) akiről nem tudhatunk semmi biztosat, de bármit el lehet róla képzelni.

Kapcsolódó bejegyzések
Vasárnap 166,7 kilométeres, várhatóan mezőnybefutóval végződő szakasszal folytatódik a Vuelta a Espana. Nem beszélhetünk ugyan
A Vuelta a Espana összetett elsőjét megillető mez kicsit kalandosabb történelemmel rendelkezik, mint a nagytestvérei
2020-as rendkívüli év és a 18 szakaszos késő őszi rendkívüli verseny után a Vuelta a
3. szakasz 2021. augusztus 16. Santo Domingo de Silos – Picón Blanco (203 km) A
Kevés fotografikus emlék található a Vuelta a Espana kezdeti éveiről, az egyik jellegzetes újra és

Similar Posts